top of page
Fagstyret

JUSSFORENINGENS STYRER

Forslag1.jpg

ARBEIDSLIVSDAGSTYRET

Arbeidslivsdagsstyret arbeider mot å arrangere årets arbeidslivsdag på Høyskolen i Innlandet, i regi av Jussforeningen. Styret arbeider hardt i perioden april-oktober for at dagen skal bli så spennende, innholdsrik og lærerik som mulig for studenter og besøkende denne dagen. Les mer om arbeidslivsdagen her 

5BE45CB5-DBA1-4AE4-99A7-FC5B7C74A7BF_edited.png

HOVEDSTYRET

 

Hovedstyret tar de øverste beslutninger på vegne av foreningen ellers i året når det ikke holdes generalforsamling. I dette styret sitter foreningens leder, nestleder, økonomiansvarlig, markedsføringsansvarlig, og lederne for hvert av under-styrene. Hovedstyret står for overordnet planlegging og drift av foreningen. For å sitte i hovedstyret må en bli valgt inn av generalforsamlingen som finner sted hver vår. 

IMG_0729_edited_edited_edited.png

IDRETTSSTYRET

Idrettsstyret arbeider for å utfordre studentenes konkurranseinstinkt, og sørger for pulsøkning også utenfor eksamenslokalet! Styret består av en gjeng med aktive og engasjerte jusstudenter som brenner for sport og aktivitet. Her har vi en leder, en økonomiansvarlig og øvrige i styret. Styret arrangerer i løpet av året et flertall morsomme og inkluderende sportsarrangementer.

SOSIALSTYRET

Sosialstyret arbeider for at miljøet på jussen skal være godt for alle, lage muligheter for å bli kjent med medstudenter, og få mange gode opplevelser i løpet av studietiden. Styret består av en leder, en økonomiansvarlig og øvrige i styret. I løpet av året arrangerer sosial styret alt fra quizer, rebuser, tilfeldig vorsj, temakvelder, kino, grilling, stipendpils, og mye mer.

FAGSTYRET

Fagstyrets arbeid har som formål å gi jusstudentene en variert fagtilnærming, og å styrke det faglige engasjementet. Styret består av en leder, en økonomiansvarlig og øvrige i styret. Fagstyret arrangerer blant annet fagturer i inn- og utland, gjesteforelesninger i alle fag, prosedyrekonkurranser studentene kan delta i. Les mer om fagstyrets arrangementer her. De produserer også A-besvarelseshefter i starten av hvert skoleår

IMG_0690_edited_edited.png
IMG_0677 3_edited.jpg
IMG_0661 2.JPG

Ønsker du å bli en del av dette engasjerende, sosiale og givende miljøet? Vi har supplering to ganger i året, og oppmuntrer alle, både ferske førsteårsstudenter, til og med tredjeårsstudenter å søke. Supplering utlyses en gang per semester, så hold utkikk etter informasjon om dette. Send oss gjerne en melding på våre sosiale kanaler dersom du har noen spørsmål angående supplering. 

bottom of page